Boka resa/Resevillkor

Boka resa genom att skicka mail till sandra@dinvinresa.se som bekräftar tillgängligheten på önskad resa och skickar anmälningsuppgifter. Detta gäller för resor som är planerade och ligger under aktuella resor.

Större grupp kontaktar ni oss så skräddarsyr vi en resa efter era önskemål.

Betalnings- och resevillkor När tillräckligt många har anmält sig till en resa skickar vi ut en faktura på 25% av priset med tio dagars betalning. När alla har betalat anmälningsavgiften bekräftar vi resan. Efter att resan är bekräftad återbetalas inte anmälningsavgiften. Den är då garanterad och klar. Om resan av någon anledning ställs in av arrangören (Din Vinresa) efter att anmälningsavgiften erlagts återbetalas avgiften. Slutbetalningen ska göras senast 40 dagar före avresedatum. Vi följer allmänna resevillkor för paketresor.

Reseförsäkring  Vi vill understryka nyttan av att ha heltäckande reseförsäkringar om olyckan skulle vara framme. Många hemförsäkringar och kreditkort har olika typer av försäkringsskydd men det kan vara värt att gå igenom vad dessa innebär. Oavsett om du har behov av en fullständig försäkring eller behöver komplettera ett skydd finns det bra lösningar. Kontakta oss för förslag.

Övrigt Resegaranti innehas enligt gällande lagstiftning. Vi reserverar oss för program-och prisjusteringar som ligger utanför vår kontroll.